Permanente Ontharing

Ongewenste haargroei is een probleem dat voorkomt bij vrouwen en mannen. Bij vrouwen betreft het vaak ongewenste haargroei in het gezicht, oksels, bikinilijn, armen en benen. Bij mannen betreft het vaak ongewenste haargroei op rug, schouders, borst en buik. 

IPL-flitslicht (intens pulse light) is een sterke lichtbundel. De haren worden slechts een fractie van een seconde blootgesteld aan het flitslicht. De energie van het licht vernietigt de haarzakjes, waardoor er geen nieuwe haren meer kunnen groeien. Na enkele behandelingen zijn de haren definitief verdwenen. 
 

Het resultaat

Bij IPL-behandelingen worden geen kunstmatige stoffen in de huid gebracht maar de energie van het IPL-flitslicht doet zijn werking in de huid. De huid herstelt en verbetert zichzelf met langdurig resultaat. Dit proces gebeurt gelijkmatig en begint meteen na de eerste behandeling. Afhankelijk van de gekozen behandeling zijn er meerdere sessies nodig met tussenpozen van enkele weken.

Kom gerust langs zodat Gerarda u vrijblijvend en gratis kan informeren over de kostprijs. Deze hangt namelijk af van verschillende individuele factoren. 

Indien u ons wilt bereiken of een reservatie wenst te maken, kan dit via onze contactpagina.