Permanente Make-up

Bij Schoonheidssalon Gerarda kunt u ook terecht voor permanente make-up. Gerarda behaalde hiervoor haar diploma in april 1999 en heeft intussen al veel jaren ervaring.

Voor het aanbrengen van permanente make-up boven de ogen bedraagt de kostprijs 135 €. Voor het aanbrengen onder de ogen komt de prijs op 125 € en voor beide betaalt u geen 260 € maar slechts 230 €.

 

Wenkbrauwen 3D

Wenst u een andere vorm van wenkbrauwen of wit u ze extra volume geven? Gerarda luistert graag naar uw wensen en bekijkt uw gezicht en huidskleur. Uw wenkbrauwen zijn erg belangrijk omdat ze sterk de uitstraling van ons gezicht bepalen. Daarom raden specialisten aan om te kiezen voor natuurlijke en stijlvolle wenkbrauwen.

Wenkbrauwen 3D is een nieuwe manier om permanente make-up aan te brengen. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk om wenkbrauwen, haartje voor haartje, een driedimensionale uitstraling te geven.

De kostprijs voor wenkbrauwen 3D varieert tussen de 120 € en 180 €, afhankelijk van uw wensen.

Kom gerust langs zodat Gerarda u vrijblijvend en gratis kan informeren over de kostprijs. Deze hangt namelijk af van verschillende individuele factoren. 

Voor meer informatie, raadpleeg onze contactpagina.