Make-up

Schoonheidssalon Gerarda werkt bij voorkeur met de producten van RVB Lab (Diego Dala Palma) omwille van het zeer uitgebreide gamma, de kwalitatieve eigenschappen en de betaalbaarheid ervan. Het aanbod aan kleuren is bijzonder groot en dat is ook noodzakelijk omdat Gerarda u een perfect kleur- en stijladvies wil kunnen geven. Klik hier voor meer informatie over kleur- en stijladvies.

Kom zeker eens langs voor een perfecte maquillage. Voor de prijs van 25 € verzorgt Gerarda u volgens de regels van de kunst. U krijgt een professioneel kleur- en stijladvies en een folder met veel extra informatie. Gerarda beantwoordt meteen graag al uw vragen en na afloop kunt u zich perfect zelf verzorgen met een prachtig resultaat. Maar u blijft natuurlijk ook altijd welkom in het schoonheidssalon!

Bij Schoonheidssalon Gerarda kunt u altijd terecht voor de juiste producten van RVB Lab (Diego Dala Palma). Gerarda heeft een groot gamma en een grote voorraad aan kwalitatieve en betaalbare producten die u regelmatig nodig heeft.